massage gentbrugge
 
 
Fasciatherapie, massages en relaxatie Katrien Deraedt.
Thaise yogamassage is een traditionele genezingswijze die al eeuwenlang in Thailand wordt beoefend. Een complete Thaise massage bestaat uit een klassieke combinatie van acupressuur, inspelen op de energielijnen en yogastretching. Bij een traditionele Thaise voetmassage wordt het onderste deel van het been en de voet gemasseerd.
Sea
Kizzy's' Yoga en Massagehuis voor last minute massages in Lokeren, zwangerschapsmassage, diepte massage, chakra healing met etherische olie, aromatherapie, massagetherapie, holistische behandelingen e
Indien u een workshop organiseert in uw eigen locatie, dient u voldoende ruimte te voorzien, en massage toebehoren als: matten, handdoeken, dekentjes en kussentjes. De ruimte dient voldoende verlucht te zijn en verwarmd tot een aangenaam klimaat, massage olie wordt steeds door Kizzy verzorgt, alsook bijkomende sfeermakers.
WordPress
Babymassage De 10de maand.
Massage en Yoga voor je baby Vroedvrouwenpraktijk De Oever. De cursus babymassage creëert voor jou en je baby een moment van rust. Even stilstaan in de dagelijkse drukte, even alle aandacht alleen voor jou en je baby. Individueel: 1 sessie van 1 uur: 35.
Verhuizingen Louis
Login Hookers.nl.
zonnepanelen aangeven
Krëfel elektro de beste prijzen, service inbegrepen.
Krëfel gebruikt cookies om jou een betere website te kunnen bieden. Cookies zijn kleine bestanden die wij tijdelijk op jouw computer plaatsen om ervoor te zorgen dat je niet telkens opnieuw moet aanmelden of dezelfde gegevens dient in te vullen.
Enquete
Gent Wellness Academie.
Gezondheid en veiligheid staan voorop! Hairstyling is een onmisbaar en creatief onderdeel van een beautylook. Ga in de weer met brushings, stijltangen, de chignon en opsteekkapsels. Hot stone massage. Oude rituelen herleven. Hot stone massage biedt relaxatie, verzacht spierpijn, stimuleert de bloedsomloop.
goedkope tuinomheining
ASANTI.
Contacteer ons: Damvalleistraat 31 Destelbergen tel: 09/228.37.06 e-mail: info@asanti.be. Onze openingsuren: Thermen: 7 op 7 van 11u tot 23u zondag tot 21u Gesloten 24, 25 en 31 december en 1 januari Beauty: maandag t.e.m. zaterdag van 11u00 tot 19u30 enkel op afspraak.
appartement te koop spanje zeezicht
Schoonheidsinstituut Hanne Smeer en smile.
Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. jezelf verwennen was nog nooit zo makkelijk. Een massage of een verfrissende gezichtsbehandeling? Laat al je zintuigen tot leven komen bij schoonheidsinstituut Hanne te Gent en Olsene. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.
sauna gent
Natural Wellness Gent How can we support your wellness today?
Natural Wellness is een gezondheidspraktijk met focus op behandelingen met als doel huidverbetering en anti-ageing. Wij werken dan ook met professionele natuurlijke cosmetica voor het beste resultaat. Bij Natural Wellness kan je terecht voor een totaalpakket aan ontspanning. Bestel uw cadeaubon. in de winkel. Dok noord 7, 9000 Gent.
herent

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage gentbrugge