prive sauna Oost Vlaanderen
 
 
prive sauna Oost Vlaanderen - Sauna met kleurentherapie.
Lage rugpijnen, nek, schouderpijnen en stramme spieren, ontspan je in de sauna, hammam, infrarood relax en jacuzzi en kom als herboren terug buiten. Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, valentijn, Kerst of nieuwjaarsgeschenk? Boek je wellness ararngement of schenk een cadeaubon.
LeegHof, landelijke sauna en gastenverblijf.
Het LeegHof is een landelijke privé-sauna, dé plek om uw hoofd leeg te maken zonder ver te reizen. Het zicht op de polders brengt u rust; de whirlpool, het zwembad en de kelosauna ontspanning. Nadien overnachten, maakt uw uitstap compleet!
finse sauna
Sauna Basaunata in Beervelde: Verhuur privé-sauna, hamman, jaccuzi, stoombad, massage.
Sauna Basaunata, heerlijk genieten en ontspannen in privé-sauna. Sauna Basaunata is een saunacomplex dat u alle gangbare faciliteiten biedt. Wij bieden u.: sauna Fins en infrarood. U huurt de sauna privé, voor uzelf en uw partner, voor uw gezin of voor een beperkte groep vrienden.
prive adressen
Wellness AQUA VILLA met sauna, zwembad, hammam en jacuzzi.
Een bijzonder adres voor een romantische wellness ervaring om in alle privacy te ontspannen in een luxueuze omgeving. Beleef ons uniek concept. van traditionele wellness in combinatie met exclusieve technologieën die u toelaten om zowel visueel als audiovisueel uw eigen sfeer te creëren. Traditionele Finse Sauna met temperatuur naar keuze tussen 70 en 115C.
lening aanvragen
Lavabeau Arrangementen Privé Wellness Sauna in Aalst.
Onze privé sauna en wellness is naast de sauna en de buitenwhirlpool ook uitgerust met een stoombad, wisselbaden, een stortemmer, relaxzetels, gekoeld drinkwater, een mini-bar en een tv. Lees hier verder over de sauna wellness. Hoe gezond is jouw levensstijl?
vochtbestrijding
Wellness Oost-Vlaanderen Alle Wellness centra in Oost-Vlaanderen op Relaxy.be Relaxy.be.
Arrangement voor 2 personen. Geniet gedurende 2 uur van alle prive sauna faciliteiten. Huur badjas, handdoek en slippers 5 EUR p.p. Ook mogelijk in de unit Aqualune Cosy Wellness, dit voor 80 EUR. Oudenaarde Oost-Vlaanderen Privé sauna. 125 Bekijk meer info.
taxi airport zaventem
Prive sauna overzicht Privé Sauna Vind uw favoriete Privé Sauna en Wellness op e-Sauna.be.
Ook luistergesprekken, massages, littekenbehandeling taping. Bezoek website Meer info. Prive sauna Casa Tierra @ Casa Verde Exclusieve Wellness BB. Een Oosterse luxueuze privé sauna. Een unieke Prive Wellness en BB. beoordeeld als één van de mooiste prive wellness in Vlaanderen.
Privé sauna's' Oost-Vlaanderen.
Groenstraat 17A, 9041 Oostakker, België. Water komt voor in alle facetten van ons wellness aanbod, zoals het zwembad, uitzweten in de sauna, stomen in de hamma. Watermolenstraat 60, 9570 Lierde, België. Privé Sauna Gent! Herbronnen kan je in onze loungy Prive Sauna!
Welkom bij privé sauna wellness en massages Oriëntal Paradise.
Woensdag voor de eerste keer naar prive sauna Oriëntal Paradise geweest. Zeer mooie inrichting, proper, vriendelijke ontvangst en lekker eten. Wij komen zeker terug! Was heel aangenaam goede hygiene en zeer rustgevend uitstekende service komen zeker terug. We hebben echt genoten van de prive sauna!
Sauna en Thuisverpleging t Oventje te Hofstade Aalst.
Rony Lambrecht en Noëlla Goossens wensen U van harte welkom in prive wellness sauna t Oventje. Privé familie sauna. Rony Lambrecht en Noëlla Goossens wensen U van harte welkom. Onze sauna wellness, bestaat reeds vanaf 1993 en sinds jaren zijn wij IN HET BEZIT VAN DE VERGUNNING, VLAREM II klasse 3 met buffervat en labocontrole en vergunning in de voedselketen toelating FAVV.

Contacteer ons

Op zoek naar prive sauna Oost Vlaanderen?