prive sauna Oost Vlaanderen
 
 
prive sauna Oost Vlaanderen - Traditionele sauna met kleurentherapie.
wellness met vriendinnen. Benieuwd naar je eigen bodyscan? SMS om te reserveren: 0478 94 59 16. Ervaar het gelukzalige wellness gevoel en beleef luxe qualtity time. wellness met vriendinnen. Prijzen per 2 personen. Gebruik van alle faciliteiten. Traditionele sauna met kleurentherapie.
Sauna Oost-Vlaanderen Alle saunas in de provincie Oost-Vlaanderen.
Website: http//www.oriental-paradise.be: Screenshot. Oriëntal Paradise Het Oosterse Paradijs een Privé sauna en Wellness. Center te Temse dat beschikt over 4 totaal verschillende privé sauna units en 2 duo cabines voor massages, gelaat en lichaamsverzorging. U kan bij ons terecht voor prive sauna, totale wellness, massages, beautyarrangementen, spabehandelingen, gelaats en lichaamsverzorgingen, ontharing, manicure en pedicure, make-up alsook bed breakfast. Alles kan met elkaar gecombineerd worden. Elke ruimte beschikt over een Finse sauna, jacuzzi, stoombad, infraroodcabine, minibar en snacks, TV, internet WIFI, 4 kanalen muziekkeuze, relaxruimtes, domotica. Onze jacuzzi's' worden in tegenstelling tot andere privé centra exclusief voor u gevuld met vers water! Na uw bezoek lopen de jacuzzi's' volledig leeg. Maandelijks worden wij gecontroleerd op onze waterkwaliteit door het erkende Labo Derva. Tevens staan wij onder toezicht van de Volksgezondheid Vlaanderen met betrekking tot de waterkwailiteit en algemene hygiëne in ons center.
infraroodcabine kopen
LeegHof, landelijke sauna en gastenverblijf.
Het LeegHof is een landelijke privé-sauna, dé plek om uw hoofd leeg te maken zonder ver te reizen. Het zicht op de polders brengt u rust; de whirlpool, het zwembad en de kelosauna ontspanning. Nadien overnachten, maakt uw uitstap compleet!
kruiswoordraadsel
Sauna Basaunata in Beervelde: Verhuur privé-sauna, hamman, jaccuzi, stoombad, massage.
Sauna Basaunata, heerlijk genieten en ontspannen in privé-sauna. Sauna Basaunata is een saunacomplex dat u alle gangbare faciliteiten biedt. Wij bieden u.: sauna Fins en infrarood. U huurt de sauna privé, voor uzelf en uw partner, voor uw gezin of voor een beperkte groep vrienden.
alarmsysteem woning consumentenbond
Wellness Beauty Lounge: Privé Sauna te Aalst Moorsel.
spouwmuur
Lavabeau Arrangementen Privé Wellness Sauna in Aalst.
Onze privé sauna en wellness is naast de sauna en de buitenwhirlpool ook uitgerust met een stoombad, wisselbaden, een stortemmer, relaxzetels, gekoeld drinkwater, een mini-bar en een tv. Lees hier verder over de sauna wellness. Hoe gezond is jouw levensstijl?
zandstralen meubels
Wellness Oost-Vlaanderen Alle Wellness centra in Oost-Vlaanderen op Relaxy.be Relaxy.be.
Basis arrangement Maxi Wellness. Geniet met 2 personen gedurende 2 uur van onze prive wellness in de unit Maxi Wellness. Badlinnen zijn niet inbegrepen. Bekijk alle arrangementen Meer info. Arrangement voor 2 personen. Geniet gedurende 2 uur van alle prive sauna faciliteiten.
teambuilding
Prive sauna overzicht Privé Sauna Vind uw favoriete Privé Sauna en Wellness op e-Sauna.be.
Deze prive wellness is rustig en discreet gelegen en je geniet er van alle privé wellness faciliteiten. De tuin met vijver, terras en zwembad is een extra troef! Bezoek website Meer info. Helpness Prive Wellness Massages. Vlaanderen in een notendop, dat is Damme en een gezellige, kleine privé sauna rijk.
google analytics login page
Privé sauna's' Oost-Vlaanderen.
Groenstraat 17A, 9041 Oostakker, België. Water komt voor in alle facetten van ons wellness aanbod, zoals het zwembad, uitzweten in de sauna, stomen in de hamma. Watermolenstraat 60, 9570 Lierde, België. Privé Sauna Gent! Herbronnen kan je in onze loungy Prive Sauna!
garage
Welkom bij privé sauna wellness en massages Oriëntal Paradise.
Zeer tof voor mensen die alle privacy wensen. Echt een aanrader, en wij komen zeker nog terug. Goede massagetechnieken en heel fijn dat de beide massages in hetzelfde ritme werden uitgevoerd. Woensdag voor de eerste keer naar prive sauna Oriëntal Paradise geweest.
geld

Contacteer ons

Meer resultaten voor prive sauna Oost Vlaanderen