chinese massage
 
 
Opleiding Tuina massage: traditionele Chinese massage Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Alsook krijgt de cursist een grondige introductie in de traditionele Chinese geneeskunde. Dit is nodig om het effect en werking van de traditionele Chinese massage te begrijpen. Met deze introductie is de cursist in staat om de meeste boeken over de traditionele Chinese geneeskunde voldoende te begrijpen om ze te kunnen lezen.
massage
Tuina. De ultieme Chinese massage Zin in meer.
De Ultieme Chinese Massage. De ultieme Chinese massage. Er elke dag voor zorgen dat je gezin, je werk, je relaties en sociale contacten op wieltjes lopen. Dat vraagt om veel energie en kan wel eens doorwegen. Ook letterlijk in de vorm van hoofd, schouder en nekpijn.
luchthavenvervoer Charleroi
Chinese Massage 2dehands.be.
50% korting op de 2de Oosterse massage. Herfst Actie: 2e Oosterse massage aan halve prijs Bij de Oosterse massage ligt de nadruk op de energiesystemen de energielijnen die door het. 15 mei 2018 1115: Antwerpen. Zen Massage Therapy. Chinese massage Tui-na 40-30min, 55-1h, 80-90min.
ing
Chinese Massage Thermae Grimbergen Thermae.com.
De traditionele massagetechnieken die tijdens deze massage worden gebruikt leggen vooral de nadruk op je meridianen. Elk punt van je lichaam is verbonden met deze meridianen. Door het stimuleren van de drukpunten met de duim kleine punten, de handpalmen of zelfs de ellebogen voor die punten waar meer kracht nodig is kan de therapeut heel wat beweging in je lichaam veroorzaken.
Nee, een happy ending hoort níét bij een Chinese massage De Standaard.
Niet te missen. Nee, een happy ending hoort níét bij een Chinese massage. Nee, een happy ending hoort níét bij een Chinese massage. 09 september 2016 om 0300: uur Van onze redacteur Ruben Van Lent. Op zoek naar een massage met een extraatje in Antwerpen?
Cazha Beauty Health Center Making your health our priority.
Cazha nodigt U uit deze nieuwe ervaringen te beleven met een weldoende massage en/of in combinatie met sauna hammam. Van ontressings tot therapeutische massages zitten in ons aanbod, ook gelaatsverzorgingen, pedicure, manicure, enz. Geweldige Chinese massage die inspeelt op je.
Op undercovermissie in Thais massagesalon Antwerpen Regio HLN.
Vaak denken ze dat het om gewone massages gaat, maar het daagt hen al snel dat hun werkgevers verwachten dat ze ook seksuele diensten verlenen aan de klanten. De laatste twee jaar hielpen we 12 Aziatische meisjes die onder valse voorwendselen naar hier waren gelokt. Het Antwerpse stadsbestuur wil de strijd tegen de illegale prostitutie in Chinese en Thaise massagesalons opvoeren.
Tuina Chinese Massage TCM therapeuten.
Tuina Chinese Massage. tuina chinese massage. De wetenschap van Tuina is een belangrijk onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde of TCG. Na tweeduizend jaar ondervinding in het moederland China, en gesteund op een rijke klinische ervaring in de behandeling van diverse pathologieën, is Tuina uitgegroeid tot een uniek behandelingssysteem.
Chinese massage Thermae Boetfort Thermae.com.
Dan is onze Chinese massage misschien wel de perfecte therapie voor jou! Onze therapeut studeerde jarenlang deze Chinese heelkunde en weet perfect welk lichaamsdeel verbonden is met welke meridiaan. Door het behandelen van de juiste punten kunnen bovengenoemde problemen snel verminderen. Bovendien is zo'n' Chinese massage een ontspannende én unieke ervaring.

Contacteer ons

Resultaten voor chinese massage