massage in gent
 
 
massage-collage Gent UiTmetVlieg.be.
In massage-collage installeert het publiek zich per twee op een rustig eilandje in de ruimte. Begeleid door een gids die de bewegingen voordoet, geven jong en oud elkaar een korte massage. Warm licht, maffe geluiden en zachte kussens zorgen voor de sfeer. Wat heb je gevoeld in je lichaam? Je hoeft het niet te vertellen met woorden, het mag met stickers op kalkpapier. Verschillende vormen en kleuren kunnen jouw sensaties verbeelden. Zo kun je ook zien wat de ander gevoeld heeft. De massage-handleiding krijg je cadeau zodat je thuis nog verder kan nagenieten. CREATIE: Katrien Oosterlinck. PUBLIEKSGIDSEN: Katrien Oosterlinck of Ariadna Estalella. GELUIDSONTWERP: Inge van den Kroonenberg, Griet Pauwels. STEM: Nyira Hens. KOPERGIETERY Blekerijstraat 50 9000 Gent.
wellness voor 2
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
te koop tenerife
Sodamassage Gent 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Heel goed 21%. Gun jezelf het beste in Gent! Op zoek naar een ontspannende massage? Stap binnen in het bijzonder kader van deze authentieke Middeleeuwse kelder en geniet van unieke deugddoende ontspannende massage op maat. Enkel massage voor één persoon, geen meer.
bescherming intellectueel eigendom
Beauty en massage weekendje weg in Gent Weekendesk.
App Store Available on the. Home beauty en massage weekend Oost-Vlaanderen beauty en massage weekend België beauty en massage weekend beauty en massage weekend Vlaanderen beauty en massage weekend Gent Beauty en massage weekendje weg in Gent. Beauty en massage weekendje weg in Gent.
crawford poorten
Arome Dayspa beauty privé sauna wellness Gent Privé Sauna AVEDA SPA Beauty Wellness Huidverbetering Gent.
en plantenessences gebruiken om het lichaam te ontspannen, spierspanning op te heffen., de geest te kalmeren en het chakra systeem in balans te brengen. Relaxerende massage en lymfedrainage op de benen, die klachten tijdelijk doet verdwijnen. De moeder heeft na de massage een ongelooflijk ontspannen gevoel.
Bedrijfsfiets
Massage in Gent bij Yoga on Call Yoga on Call Yoga in Gent.
Zijn uitgebreide ervaringen die hij doorheen de jaren ontwikkelde in combinatie met zijn dagelijkse yogapraktijk maken van zijn holistische massage een bijzondere beleving. We gebruiken geen olie, en je draagt losse, comfortabele kledij. Naargelang je eigen en Johan's' agenda. Neem contact op met Johan door rechtstreeks een e-mail te sturen. of te bellen op 0495-233 835. Maak een afspraak. Een afspraak maken doe je door Johan rechtstreeks een e-mail te sturen. of te bellen op 0495-233 835. Bekijk ons volledige aanbod op maat. Blijf op de hoogte. Volg ons op Facebook of ontvang de maandelijkse nieuwsbrief. Woops, er ging iets fout. Gelieve onderstaande veld goed na te kijken op een eventuele fout. schrijf je in. Bekijk hier de laatste nieuwsbrief. We hebben je inschrijving goed ontvangen! Je ontvangt een bevestigingsmail. Check zeker jouw spamfolder mocht deze niet aankomen, of voeg info@yoga-on-call.be toe aan favorieten. Je vindt alle antwoorden op onze FAQ pagina. Andere vragen ontvangen wij het liefst via info@yoga-on-call.be. Is het écht nodig om te bellen? Dan kan dat op 0487-103457 op weekdagen tussen 9 en 17 u. Yoga on Call by VZW Yoga Promotions Ond.Nr: 0844.046.785 Oudescheldestraat 16 Dok Noord 3B/001, 9000 Gent info@yoga-on-call.be.
Consulting
thai massage aziatische massage massage Gent.
Massage gent A vendre 50 à Anvers 2ememain.be. L'annonce' intitulée massage gent a malheureusement été supprimée. Onze nieuwe massagesalon in Gent is open we, bieden verschillende soorten aziatische massages.En ook zijn we met spoed op zoek naar masseuses liefst van aziatische afkomstmet een verzorgd voorkomen.
Tuinaanleg
Welkom bij Zen-Senses Home.
Prijslijst / Prices. Zen-Senses is een eigentijds gezondheids en wellnesshuis in hartje Drongen, in de groene gordel rond Gent, waar u terecht kan voor.: ontspannende behandelingen voor lichaam en geest. gezondheidsadvies op maat met respect voor al het heerlijks wat de natuur.
horoscoop
Massage Salon Gent Massage Gent.
Laat ons u verwennen in een oase van rust en ontdek wat een massage kan betekenen voor uw algemeen welzijn en gemoedsrust. Wij van Massage Gent zorgen ervoor dat u weer stralend en relaxed naar huis gaat, met een overvloed aan energie.
Tentenverhuur

Contacteer ons

Resultaten voor massage in gent