massagesalon Gent
 
 
Zen by Celien Massages privé Yoga Gent.
mijn opleiding bij de Schoonheidsschool in Gent, Inner Coaching en werkte bij Antares Wellness en Thermen Katara. Na mijn opleiding ging ik terug studeren en behaalde een Bachelor Musical aan het Conservatorium van Brussel, waar ik de liefde voor het bewegende, gecontroleerde lichaam dans, acteren en zingen verder ontdekte en ontwikkelde.
ontstoppen riolering
Himalaya Massage.
Wij zijn een massagesalon in het hartje van Gent., aan het Sint-Baafsplein. 0465/522961 of 0492/501679 voor een afspraak. Lees meer Reserveer nu. Himalaya massage is gelegen in het historisch centrum van Gent, vlakbij het Belfort. Het is de ideale plaats om even een uurtje te relaxen.
sauna gent
Massages Gent Yin Yang Massage: rugmassage, body massage, voetmassage.
Yin Yang Massage in Gent is daar de perfecte plek voor! Met ontspannende massages helpt het massagesalon om een evenwicht te vinden in het huidige jachtige leven. Laat u bij Ying Yang Massage verwennen met een heerlijke rugmassage, body massage, voetmassage of vacussage.
codering
LAS MANOS.
Nieuwe prijzen zie nieuwe website. Massages Behandelingen Arrangementen Foto's' Cadeautips Info. Voor verdere info klik op de naam van de massage. Valentijn Duo Massage. Groene thee pakking. Tempelmassage Lomi Lomi. Bio gelaatsverzorging met. KLIK HIER VOOR MEER UITLEG OVER ONZE CADEAUBONS.
ladder
N-Joy massagesalon Welkom.
We zijn gelegen in het hartje van Gent ter hoogte van de Vlasmarkt Sint-Jacobs. 9000, Gent Email: info@n-joy.be Telefoon: 09 222 70 27. GSM: 0477 37 25 88 BTW: BE 678.915.767 Ondernemingsnummer: 0678.915.767. N-joy massagesalon 2019 All Rights Reserved. Powered by Studio 98.
geld lenen bij particulier
Massages Duo massages Lichaam Rug Gelaat Gent Aquasense.
Gun uzelf een moment van rust en ontdek wat een massage voor u kan doen. Geniet met twee van een deugddoende massage in dezelfde ruimte Alle massage kunnen in duo uitgevoerd worden. Geniet samen van een deugddoende massage in dezelfde ruimte. Aquasense: wellness, beauty en afslanken. ma-vrij: 9u 21u45. start laatste reservatie. einde om 23u15. einde om 23u45 op zaterdag. zondag: 9u 20u30. start laatste reservatie. einde om 22u op zondag. ma vrij: 9u 21u15., za 9u 16u. zon en feestdag gesloten. ma: 9u 18u., di vr: 9u 21u., za: 9u 18u., zon en feestdag gesloten. Hilde Van Driessche. 9041 Oostakker bij Gent.
Wellness in Gent Shambho.
Ondek onze unieke faciliteiten in Gent aan de Blaarmeersen. Geniet van ons wellness aanbod. Als lid kan je genieten van onze wellnessruimte: sauna, hammam, relaxatieruimte, watervaldouche neveldouche, relaxwaterbedden en voetmassagetoestellen. In onze loungebar kan je ontspannen en relaxen voor of na een stoombad of saunabeurt en/of na de groepslessen Yoga of Pilates.
Massage gent A vendre 50 à Anvers 2ememain.be.
1 de 6. Massage Site Web.: Onze nieuwe massagesalon in Gent is open we, bieden verschillende soorten aziatische massages. En ook zijn we met spoed op zoek naar masseuses liefst van aziatische afkomstmet een verzorgd voorkomen. Ervaring en deskundigheid zijn daarbij vereist.
MASSAGE GENT ONLINE BOEKEN OPEN 7D/7D SODAMASSAGE.
Take a massage in the city of Gent. Book a massage. De naam Soda is een samenvoeging van de eerste twee letters van Sophie Darras. Al van kindsbeen af is Sophie in contact gekomen met de massagewereld, een passie die bleef groeien.

Contacteer ons

Op zoek naar massagesalon Gent?