sodamassage gent
 
 
Sodamassage Massage Waaistraat 16, Gent, Oost-Vlaanderen Telefoonnummer Yelp.
Sophie startte in de zomer 2014 met haar droomjob; Sodamassage: een klein maar fijn massagesalon, waar ze haar passie en creativiteit uitoefent in haar prachtige zaak gelegen in Gent centrum. Maak kennis met de Bedrijfseigenaar. Sophie Darras is gestart met Sodamassage in juli 2014.
poort
Sodamassage Gent Online boeken tot 2u voor afspraak Sodamassge.Gent.
Proudly created with Wix.com. Take a massage in the city of Gent. Book a massage. De naam Soda is een samenvoeging van de eerste twee letters van Sophie Darras. Al van kindsbeen af is Sophie in contact gekomen met de massagewereld, een passie die bleef groeien. Het verlangen om de professionele massage kneepjes van het vak onder de knie te krijgen, volgde snel. In 2005 was de eerste opleiding ontspanningsmassage dan ook een feit, met nadien continue bijscholing om de nieuwste massagetechnieken op de voet te blijven volgen. In juli 2014 startte Sophie haar droomjob met de opening van haar prachtige zaak Sodamassage.
backlinks
Sodamassage, Gent Tel: 0495528. Massage goudengids.be.
Na vele massages te hebben ondergaan, heb ik nu eindelijk de perfecte plaats gevonden in Gent! Niet alleen het kader is verbluffend mooi een middeleeuwse kelder, maar de zorg en de uitstraling zijn in harmonie! Genieten van een eerlijke relaxmassage is hier de enige boodschap en dit maakt helemaal Sophie waar!
hergroeperen kredieten
Sodamassage Massagesalon in Binnenstad, Gent Treatwell.
In het centrum van Gent is het kleine maar fijne salon Sodamassage gevestigd. Sophie heeft van haar droom haar beroep gemaakt en oefent nu haar passie en creativiteit uit in haar eigen massagesalon. Sophie biedt unieke ontspannende massages op maat aan, in een mooi en sereen kader.
Ballonvaren
CityZine Your Ultimate City Guide.
rentevoet
Sodamassage Gent 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Voor alle duidelijkheid: bij Sodamassage kan je dus NIET terecht voor happy endings, erotische of tantrisch getinte massages! Gun jezelf het beste in Gent In hartje bruisend Gent, in één van de vele zijstraatjes die de gezellige Vrijdagmarkt rijk is, ligt Sodamassage verscholen in een prachtig 18de eeuws pand.
SODAMASSAGE GENT @sodamassage Twitter.
Vind-ik-leuks Vind-ik-leuks 61. @ sodamassage niet meer negeren @ sodamassage negeren Volgen @ sodamassage volgen Volg je nu Je volgt @ sodamassage Ontvolgen @ sodamassage ontvolgen Geblokkeerd @ sodamassage geblokkeerd Deblokkeren @ sodamassage deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ sodamassage in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ sodamassage annuleren. relaxatiemassages van 90 minuten Gent Alle dagen open 7d/7d, enkel afspraak online booking http//: bookasodamassage.youcanbook.me 0495 528 336.
Sodamassage De Hipste adresjes van Gent.
Geopend sinds 1 juli 2014 aan Waaistraat 16. Sodamassage is een massagesalon, bruisend genaamd naar eigenares Sophie Darras en gelegen in centrum Gent nabij de Vrijdagsmarkt en het Edward Anseeleplein en biedt op maat van uw behoeftes een overheerlijke gepersonaliseerde ontspanningsmassage aan van 90 minuten in een mooi en sereen kader.

Contacteer ons

Zoeken naar sodamassage gent