sodamassage gent
 
 
CityZine Your Ultimate City Guide.
zakelijke jurk
Sodamassage Massage Waaistraat 16, Gent, Oost-Vlaanderen Telefoonnummer Yelp.
Opgericht in 2014. Sophie startte in de zomer 2014 met haar droomjob; Sodamassage: een klein maar fijn massagesalon, waar ze haar passie en creativiteit uitoefent in haar prachtige zaak gelegen in Gent centrum. Maak kennis met de Bedrijfseigenaar. Sophie Darras is gestart met Sodamassage in juli 2014.
italie
thai massage aziatische massage massage Gent.
VindeenTherapeut.be 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden. Massage Gent Online boeken tot 2u voor afspraak Sodamassage Gent. holidays only by appointment. Take a massage in the city of Gent. Book a massage. De naam Soda is een samenvoeging van de eerste twee letters van Sophie Darras.
auto verkopen
MASSAGE GENT ONLINE BOEKEN OPEN 7D/7D SODAMASSAGE.
Take a massage in the city of Gent. Book a massage. De naam Soda is een samenvoeging van de eerste twee letters van Sophie Darras. Al van kindsbeen af is Sophie in contact gekomen met de massagewereld, een passie die bleef groeien. Het verlangen om de professionele massage kneepjes van het vak onder de knie te krijgen, volgde snel. In 2005 was de eerste opleiding ontspanningsmassage dan ook een feit, met nadien continue bijscholing om de nieuwste massagetechnieken op de voet te blijven volgen. In juli 2014 startte Sophie haar droomjob met de opening van haar prachtige zaak Sodamassage.
goedkope 2de hands auto
Sodamassage Sint-Jacobs 4 tips.
Gaƫtan Darras March 2, 2014. Als je je eens lekker wil verwennen dan ben je hier aan het goede adres. sodamassage gent photos. sodamassage gent location. sodamassage gent address. soda massage gent. sodamassage gent gent. sodamassage sint-jacobs gent. More Great Places in Gent.:
airco
Sodamassage in Gent, Sodamassage 16, telefoon: 0495528. met openingsuren Massagesalons.
Vind een handelaar in Gent. Sodamassage 16 9000 Gent. Klik voor telefoon Telefoon: 0495528336. Klik voor gsm GSM: 0495528336. Massagesalons in Gent. Ma andag 14/01. Di nsdag 15/01. Wo ensdag 09/01. Do nderdag 10/01. Vr ijdag 11/01. Za terdag 12/01.
Sodamassage De Hipste adresjes van Gent.
Geopend sinds 1 juli 2014 aan Waaistraat 16. Sodamassage is een massagesalon, bruisend genaamd naar eigenares Sophie Darras en gelegen in centrum Gent nabij de Vrijdagsmarkt en het Edward Anseeleplein en biedt op maat van uw behoeftes een overheerlijke gepersonaliseerde ontspanningsmassage aan van 90 minuten in een mooi en sereen kader.
A fantastic experience at Sodamassage Review of Sodamassage, Ghent, Belgium TripAdvisor.
Ghent, East Flanders Province. 0.3 miles from Sodamassage. Ibis Gent Centrum St-Baafs Kathedraal. Ghent, East Flanders Province. 0.3 miles from Sodamassage. Ghent, East Flanders Province. 0.3 miles from Sodamassage. Hotels near Sodamassage. Things to Do 340 Hotels 39 Restaurants 1026.,
Sodamassage, Gent Massage goudengids.be.
Na vele massages te hebben ondergaan, heb ik nu eindelijk de perfecte plaats gevonden in Gent! Niet alleen het kader is verbluffend mooi een middeleeuwse kelder, maar de zorg en de uitstraling zijn in harmonie! Genieten van een eerlijke relaxmassage is hier de enige boodschap en dit maakt helemaal Sophie waar!

Contacteer ons

Zoeken naar sodamassage gent