sodamassage gent
 
 
Sodamassage De Hipste adresjes van Gent.
Geopend sinds 1 juli 2014 aan Waaistraat 16. Sodamassage is een massagesalon, bruisend genaamd naar eigenares Sophie Darras en gelegen in centrum Gent nabij de Vrijdagsmarkt en het Edward Anseeleplein en biedt op maat van uw behoeftes een overheerlijke gepersonaliseerde ontspanningsmassage aan van 90 minuten in een mooi en sereen kader.
Airport
Ontspanningsmassage Sodamassage Gent Vrijdagmarkt.
lening
Winkels gelegen op Sodamassage in Gent.
Winkels gelegen op Sodamassage. Een lijst van alle winkels met openingsuren en contactgegevens gelegen op Sodamassage in Gent. 1 resultaat in 008, seconden. Sodamassage 16, 9000 Gent. Massagesalons in Gent. Sta je er niet bij? Meld je dan gratis aan.
TENT HUREN
Sodamassage Gent 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Voor alle duidelijkheid: bij Sodamassage kan je dus NIET terecht voor happy endings, erotische of tantrisch getinte massages! Gun jezelf het beste in Gent In hartje bruisend Gent, in één van de vele zijstraatjes die de gezellige Vrijdagmarkt rijk is, ligt Sodamassage verscholen in een prachtig 18de eeuws pand.
Sodamassage, Gent Tel: 0495528. Massage goudengids.be.
Na vele massages te hebben ondergaan, heb ik nu eindelijk de perfecte plaats gevonden in Gent! Niet alleen het kader is verbluffend mooi een middeleeuwse kelder, maar de zorg en de uitstraling zijn in harmonie! Genieten van een eerlijke relaxmassage is hier de enige boodschap en dit maakt helemaal Sophie waar!
Sodamassage Massagesalon in Binnenstad, Gent Treatwell.
In het centrum van Gent is het kleine maar fijne salon Sodamassage gevestigd. Sophie heeft van haar droom haar beroep gemaakt en oefent nu haar passie en creativiteit uit in haar eigen massagesalon. Sophie biedt unieke ontspannende massages op maat aan, in een mooi en sereen kader.

Contacteer ons

Zoeken naar sodamassage gent