massage gent vrijdagmarkt
 
 
Chinese Massage 2dehands.be.
Ik ben een professionele, gediplomeerde therapeute. Ik heb opleidingen genoten in Chinese Massage, Lymfedrainage, Sport Tuinamassage en Reiki. 4 februari 2018 1323: Wezembeek-Oppem. Chinese massage Gent. 25 januari 2018 2233: Gent. Overige categorieën in Diensten. 2dehands.be maakt gebruik van cookies.
massage
Himalaya Massage.
Himalaya massage is gelegen in het historisch centrum van Gent, vlakbij het Belfort. Het is de ideale plaats om even een uurtje te relaxen. Bij ons kan u genieten van een weldoende massage die zowel het lichaam als de geest ontspant.
Cheap Taxi
Ontspannende, grondige en zeer deugddoende massage Reizigersbeoordelingen Sodamassage TripAdvisor.
Aanbevolen duur van bezoek: 2-3 uur. Beschrijving eigenaar: Gun jezelf het beste in Gent In hartje bruisend Gent, in één van de vele zijstraatjes die de gezellige Vrijdagmarkt rijk is, ligt Sodamassage verscholen in een prachtig 18de eeuws pand. Sodamassage is een klein, maar fijn massagesalon, waar passie en creativiteit samensmelten. Stap binnen in het bijzonder kader van een authentieke Middeleeuwse kelder en geniet van unieke heerlijke massages Sodamassage en duo massage op maat.
ing

Kleine Thaise massagesalon voor Traditionele Thaise massage en sensuele erotische massages in de regio Gent Destelbergen Er is douchegelegenheid aanwezig en je kan rekenen op meer. Happy Happy Thai Massage. Happy Happy Thai Massage is een nieuwe Thai massagesalon in Gentbrugge een deelgemeente van de stad Gent.
Massage Gent Massage Salon Badhuis Oase Sauna. navig BaB Oase.
Massage in Gent. Aanraking is misschien wel de oudste manier van genezen. Door massage neemt het hormoon oxytocine toe. Oxytocine stimuleert een vredig en rustig gevoel. Een flinke hoeveelheid van dit hormoon in je lichaam bevordert bovendien het ontspannen van de spieren en brengt de bloeddruk omlaag.
Bei Jing Chinees massage salon Massage Wijzemanstraat 7, Gand, Oost-Vlaanderen Telefoonnummer Yelp.
Kleine rijwoning met kleine kamers voor massage. Zoals bij elk massage salon hangt de kwaliteit af van de masseur/masseuse. Als vaste klant met ervaring in massage salons nog geen enkele keer ontevreden naar huis gegaan. Prijs is wel verhoogd na de overname.
Sodamassage De Hipste adresjes van Gent.
Geopend sinds 1 juli 2014 aan Waaistraat 16. Sodamassage is een massagesalon, bruisend genaamd naar eigenares Sophie Darras en gelegen in centrum Gent nabij de Vrijdagsmarkt en het Edward Anseeleplein en biedt op maat van uw behoeftes een overheerlijke gepersonaliseerde ontspanningsmassage aan van 90 minuten in een mooi en sereen kader. Dit kan gaan van een volledige lichaamsmassage tot een voetmassage. De massagetechnieken die gebruikt worden, zijn een mix van: Zweedse massage, Thai tradit ional oil massage, ayurveda, shiatsu, maar ook voetreflexologie in combinatie met aromatherapie is er mogelijk.
Sodamassage Massagesalon in Binnenstad, Gent Treatwell.
Welke massage kies jij? Body treats met korting. Lees meer over body treats. Over Reviews Boek nu. Waaistraat 16, 9000 Gent. Waaistraat 16, 9000 Gent. Let op: in het salon kan je betalen met cash, BC-app via je eigen smartphone Maestro, Visa en Mastercard.

Contacteer ons

Op zoek naar massage gent vrijdagmarkt?