zwangerschapsmassage gent
 
 
Kizzy's' Yoga en Massagehuis voor last minute massages vlakbij Gent, zwangerschapsmassage, diepte massage, chakra healing met etherische olie, aromatherapie, massagetherapie, holistische behandelingen
Uit liefde voor het onderwerp, deel ik deze kennis uit verdieping eigen ervaring. Bezoek de FB pagina voor meer info. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.: Kizzy's' Yoga Massagehuis. 0472/28 57 49. Makkelijk bereikbaar met Tramlijn 2 vanuit Gent Centrum.
binnendeur
Zwangerschapsmassage Gent Massage Gent.
Ondertussen kom ik bijna tweewekelijks bij Massage Gent." Niets" zo geweldig als een massage na de examens! Even alle stress eruit en ontspannen. Massage Gent helpt mij altijd uitstekend.; U bent geïnteresseerd in Zwangerschapsmassage Gent? Een massage is in de eerste plaats bedoeld om volledig te ontspannen.
samenvoegen kredieten
Arome Dayspa beauty privé sauna wellness Gent Zwangerschapsmassage.
U bevindt zich hier.: Home / Massages / Zwangerschapsmassage. Relaxerende massage en lymfedrainage op de benen, die klachten tijdelijk doet verdwijnen. De moeder heeft na de massage een ongelooflijk ontspannen gevoel. en dit heeft een positieve invloed op de zwangerschap en de baby!
Metalen Dak
Mandoline Een rustige geest is een gevonden paradijs.
Een heel bijzondere ontwikkeling voor de vrouw en haar lichaam. De zwangerschapsmassage zorgt in deze periode voor een verrijkende ervaring en kan reeds vanaf de 4de maand van je zwangerschap. Het is een moment van bewust samenzijn tussen moeder en baby. Zwangerschapsmassage werkt zowel energetisch als ontspannend.
snel geld lenen minikrediet
Arome Dayspa AROME DAYSPA Privé Sauna AVEDA SPA Beauty Wellness Huidverbetering Gent.
Al onze Last Minute Sauna, Beauty, Massage of Wellness uren hier online. AROME DAYSPA AVEDA SPA GENT. Beauty, Wellness Privé Sauna Gent Huidverbetering. Schoonheidscentrum voor huidverbetering, huidverjonging en figuurcorrectie, waar u ervaart hoe Aveda en DR Schrammek behandelingen en producten de balans in uw lichaam helpen herstellen.
safe beveiliging
Zwangerschapsmassage in de buurt van Gent Treatwell.
Kaya-Veda is een praktijk voor massage en Ayurveda en is net buiten Gent gesitueerd. Langdurige blootstelling aan stress heeft een nadelige invloed op je fysieke en emotionele prestaties. Wil je de balans van je lichaam en geest herstellen? Massagetherapeut Ann is gespecialiseerd in Ayurvedische massages er zorgt ervoor dat je middels een vitaliserende en reinigende massage met etherische en aromatische oliën terug tot jezelf komt. Je geniet van authentieke Ayurvedische massages, maar ook van klassieke massagetherapieën, een zwangerschapsmassage of een duo-massage waarbij je gelijktijdig met een vriend of vriendin in dezelfde ruimte geniet van een massage.
Zwangerschapsmassage.
Kost: 60 voor 1 uur massage. Inclusief verplaatsing binnen 10km rond Gent. Heb je interesse in een zwangerschapsmassage in Gent of wil je deze iemand cadeau doen? Contacteer me dan vrijblijvend! psst: Bij een doula-pakket krijg je korting op de zwangerschapsmassage!
Ayurvedische massage gent.
De term ayurvedische massage houdt verschillende soorten massages in. De keuze voor een bepaalde soort massage en voor het gebruik van een massageolie hangen af van iemands constitutie aangeboren toestand en conditie huidige toestand. Ayurvedische massage: een holistische aanpak ter optimalisatie van uw gezondheid.
De zwangerschapsmassage Sofinesse.
Voor mijn verjaardag kreeg ik een zwangerschapsmassage. Grappig dat hij naarmate de datum dichterbij kwam, toch ook wat nerveus werd. Vooral toen hij hoorde dat een man met zou masseren jaloers, ow yeah en dat ik niet veel kleren zou aanhebben wat had je gedacht.

Contacteer ons

Meer resultaten voor zwangerschapsmassage gent